12.03.2017 18:30

Van den Brom niet ontevreden over spel AZ

AZ is zondagmiddag opnieuw op een nederlaag getrakteerd. Tegen Feyenoord met met 5-2 verloren, waardoor AZ opnieuw niet de nul heeft gehouden en dat is dit seizoen al voor de vijftiende keer het geval. Trainer John van den Brom zag toch positieve elementen in het spel van AZ.

Ondanks de nederlaag was Van den Brom niet eens zo ontevreden over het spel van zijn ploeg aan de bal. "Soms heb je het gevoel dat je lekker hebt meegespeeld. Dat geldt ook voor vanmiddag, maar je verliest uiteindelijk wel met 5-2", aldus Van den Brom na afloop van de wedstrijd tegenover de camera’s van FoxSports.

"In balbezit hebben we veel goede dingen gedaan, maar bij balbezit van de tegenstander hebben we het niet goed gedaan en weer heel makkelijk goals tegen gekregen", zei de AZ-coach. "We willen beter voor de dag komen. Ik heb aardige dingen gezien, maar je moet niet blind zijn voor het gegeven dat we vandaag weer vijf goals tegen krijgen."

AZ kwam tegen Feyenoord al vroeg op achterstand. Nicolai Jørgensen scoorde na 11 minuten spelen al. Toornstra maakte voor rust de 2-0, waarna Kuyt na rust scoorde. Derrick Luckassen deed wat terug, maar het was Jørgensen die daarna de wedstrijd op slot gooide, door de 4-1 en de 5-1 te maken. Het slotakkoord was voor Wout Weghorst. Hij tekende voor de 5-2.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner