14.03.2017 16:43

Steijn: "VVV-Venlo aanwinst voor Eredivisie"

Met een ruime voorsprong op de concurrentie lijkt VVV-Venlo rechtstreekse promotie naar de Eredivisie niet meer mis te kunnen lopen en Maurice Steijn denkt dat de Limburgers goed kunnen renderen op een hoger niveau.

VVV-Venlo won maandagavond alweer voor de 22e keer in het Jupiler League-seizoen. "Het feit dat we altijd voor de winst spelen, geeft ons veel sympathie in Nederland. Volgens mij is de gunfactor richting de club heel groot, dat dat is hartstikke mooi", denkt Steijn, die zijn club dan ook wel ziet presteren na het aankomende kampioenschap. "VVV is zeker een aanwinst voor de Eredivisie", meent de eindverantwoordelijke in gesprek met FOX Sports.

VVV-Venlo wordt in Nederland gezien als een club die altijd met leuke en interessante spelers op de proppen komt. Daarnaast is het beeld van de Limburgers erg positief. "Dat heeft volgens mij te maken met het feit dat VVV een hele warme club is, dat we een fijne manier van spelen hebben en veel doelpunten maken." Met nog acht wedstrijden te gaan is de voorsprong van VVV-Venlo op nummer drie MVV maar liefst vijftien punten. Jong Ajax staat tweede, maar mag niet promoveren en is dus geen titelconcurrent.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner