14.03.2017 19:44

Bacca één duel geschorst na woede-uitbarsting

Een woedende reactie van AC Milan-spits Carlos Bacca komt de Colombiaan op één duel schorsing te staan. De aanvalsleider stormde in de slotfase van de wedstrijd tegen Juventus weer het veld in na een beslissing van de scheidsrechter.

Bacca was kort na de rust al naar de kant gehaald, maar kon het niet verkroppen dat de koploper van de Serie A diep in blessuretijd een penalty meekreeg. Bacca had daarvoor voor de 1-1 gezorgd in Turijn, maar door een penalty in de 97e minuut ging de Oude Dame alsnog met de drie punten aan de haal. Bij Bacca zorgde dit voor veel woede.

Hij stormde het veld op en ging verhaal halen bij de scheidsrechter. Dit is niet toegestaan, waarna de aanklager betaald voetbal in Italië tot een schorsing besloot over te gaan. Bacca, goed voor twaalf doelpunten in 24 competitiewedstrijden, mist hierdoor het Serie A-duel met Genoa CFC.