14.03.2017 19:56

Leicester met bekende namen tegen fit Sevilla

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Zowel Leicester City als Sevilla FC gaan er alles aan doen om voor de eerste keer door te stoten naar de kwartfinale van de Champions League. Logischerwijs doen dus alle grote namen mee tijdens de return van de achtste finale. In Engeland verdedigen de Sevillianen een 2-1 voorsprong.

Leicester-trainer Craig Shakespeare, die onlangs de taken van de ontslagen Claudio Ranieri overnam, heeft weinig verrassingen in zijn basisploeg. Hij stuurt namelijk precies dezelfde elf namen het veld in die tijdens de laatste Premier League-wedstrijd tegen Hull City (3-1) wisten te winnen. Dat betekent dat de aanvallende stellingen worden ingenomen door Shinji Okazaki en de superheld van vorig seizoen, Jamie Vardy. De laatste linie wordt geleid door Kasper Schmeichel, Wes Morgan en Robert Huth. 

Jorge Sampaoli beschikt op Benoît Trémoulinas na over een fitte selectie. Afgelopen zaterdag tegen CD Leganés (1-1) werden onder meer Samir Nasri, Steven N’Zonzi en Escudero op de bank gehouden. Normaliter zijn zij vaste basisklanten, maar tegen de laagvlieger uit de Primera División mochten Joaquín Correa en Mariano voor hen in de plaats spelen. Wissam Ben Yedder, topscorer namens de Spanjaarden in de Champions League, staat ook aan de aftrap. 

De wedstrijd is vanaf 20.45 uur LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner