14.03.2017 21:47

Koch: "Het doel is nog steeds slagen bij PSV"

Menno Koch (r.) en Oleksandr Zinchenko (l.) komen tegelijkertijd bij de bal tijdens een training van PSV. (10-02-2017)
Menno Koch (r.) en Oleksandr Zinchenko (l.) komen tegelijkertijd bij de bal tijdens een training van PSV. (10-02-2017)

Ondanks het feit dat Menno Koch sinds afgelopen zomer niet meer in beeld is gekomen bij het eerste elftal van PSV, hoopt de 22-jarige mandekker dat hij slaagt in Eindhoven. Koch geeft de moed niet op.

Mede door blessureleed bleef een definitieve doorbraak van de lange centrumverdediger uit. Verhuurperiodes aan NAC Breda en FC Utrecht leverden niet bijzonder veel op, begin dit jaar keerde de rechtspoot terug bij PSV. In Brabant moet hij het weer vooral doen met speelminuten bij Jong PSV in de Jupiler League, maar dat brengt Koch niet van zijn stuk.

"Natuurlijk houd ik er vertrouwen in. Het doel is altijd geweest om bij PSV te slagen en dat is het nog steeds", is Koch strijdvaardig voor de camera van PSV TV. "Mijn doel bij FC Utrecht heb ik niet behaald, maar ik wil het nu hier weer laten zien. Eerst op de training en uiteindelijk wil ik aan de trainer ook mijn waarde voor het team bewijzen. Hopelijk kan ik veel minuten gaan maken."

Koch komt uit de jeugdopleiding van PSV en gaat richting de honderd officiële wedstrijden in zijn carrière. Zeventig daarvan werkte hij af in de Jupiler League. 

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner