15.03.2017 19:46

Simeone laat achterin alleen Godín staan

Atlético Madrid begint woensdagavond met een gerenoveerde verdediging tegen Bayer Leverkusen. Diego Simeone kiest achterin voor drie nieuwe namen, waardoor in vergelijking tot afgelopen weekend alleen Diego Godín zijn basisplaats heeft behouden.

Tegen Granada (1-0 winst) begon Simeone nog met Juanfran als rechtsback, Filipe Luís als linksback en Stefan Savić in het centrum naast Godín, maar woensdagavond geeft Simeone het vertrouwen aan Šime Vrsaljko, Lucas Hernández en José Giménez. Juanfran en Savić zitten op de bank, terwijl Filipe Luís niet bij de selectie zit. Simeone heeft daarnaast nog één wijziging aan zijn elftal aangebracht. Nicolás Gaitán begint op de bank, Ángel Correa mag daarentegen starten.

Bayer Leverkusen-trainer Tayfun Korkut, die woensdagavond debuteert in de Champions League, heeft net als zijn collega's wijzigingen aangebracht aan zijn verdediging. Ömer Toprak en Benjamin Henrichs hadden tegen Werder Bremen (1-1) nog een basisplaats, maar het tweetal is er in Spanje niet bij. Roberto Hilbert en Tin Jedvaj krijgen daardoor een kans om zich te bewijzen in Vicente Calderón.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner