16.03.2017 09:31

Lukaku kraakt transferbeleid van Koeman

Romelu Lukaku bedankt de fans na afloop van het competitieduel Everton - West Bromwich Albion (11-03-2017).
Romelu Lukaku bedankt de fans na afloop van het competitieduel Everton - West Bromwich Albion (11-03-2017).

Romelu Lukaku maakt zichzelf langzamerhand onmogelijk bij Everton. De Belgische aanvaller lijkt af te zien van contractverlenging bij The Toffees en is tevens kritisch op het transferbeleid van Everton.

"Soms heb ik het met Vincent Kompany wel eens over het begin bij Manchester City", vertelt Lukaku aan Sky Sports. "Hij was daar toen het grote geld binnenkwam. Hij zei: 'Rom, die zomer ging alles ineens heel snel. Boom, boom, boom. Robinho werd aangetrokken, toen kwam er nog een speler en nog een. Daarna werd er nog eens een speler aangetrokken.' Iedereen was kritisch op de club, maar uiteindelijk hebben ze wel veel prijzen gepakt."

"Ik weet niet wat de clubleiding van Everton van plan is, maar ik weet dat ze afgelopen zomer een aantal goede spelers op de korrel hadden. Ze zijn niet gekomen. Ik wil geen namen noemen, maar ze doen het op dit moment goed in de Premier League. Dat is frustrerend, maar desondanks hebben we een goede selectie. We kunnen niet naar de buitenwereld kijken, we moeten met onszelf bezig zijn. We kunnen alleen onszelf verantwoordelijk houden, niet de fans en ook de trainer niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner