18.03.2017 15:25

West Bromwich Albion te sterk voor Arsenal

De landstitel was al uit beeld geraakt en nu dreigt Arsenal ook naast een ticket voor de Champions League te grijpen. De ploeg van de bekritiseerde trainer Arsène Wenger ging zaterdag met 3-1 onderuit bij West Bromwich Albion.

Dat betekende de vierde nederlaag in de laatste vijf competitiewedstrijden voor Arsenal, dat tussendoor in de achtste finales van de Champions League ook twee keer met 5-1 werd verslagen door Bayern München. Verdediger Craig Dawson was de gevierde man bij WBA.

Dawson kopte in de twaalfde minuut de openingstreffer binnen uit een hoekschop van Nacer Chadli en besliste de wedstrijd een kwartier voor tijd met de 3-1, weer met een kopbal. Alexis Sánchez had Arsenal met een fraaie treffer langszij gebracht, Hal Robson-Kanu zette de thuisclub tien minuten na rust weer op voorsprong.