18.03.2017 18:56

Ramselaar na 18 basisplaatsen gepasseerd

Bart Ramselaar staat zaterdagavond voor het eerst sinds 1 oktober niet in de basis bij PSV. Phillip Cocu heeft de aanvaller van PSV gepasseerd. Marco van Ginkel staat tegen zijn oude club Vitesse in de basis.

Vanaf het thuisduel met Heracles Almelo midden oktober heeft Ramselaar onafgebroken in de basis gestaan in de Eredivisie. Wel is hij erg vaak naar de kant gehaald door Cocu. De afgelopen acht wedstrijden eindigden allemaal voortijdig voor de linkeraanvaller. Met de inbreng van Van Ginkel zal de insteek van het spel van PSV iets anders worden. Voor Siem de Jong is er in ieder geval iets meer ruimte om voorin in gaten te duiken. Cocu heeft daarnaast een noodgedwongen wissel moeten doen achterin. Jetro Willems kan niet meedoen wegens een blessure, Joshua Brenet vervangt hem.

Voor Vitesse-coach Henk Fraser is er geen enkele reden om zijn elftal aan te passen. De vijftigjarige oefenmeester zag zijn ploeg vorige week met 5-0 winnen van Sparta Rotterdam. Zelfs Arnold Kruiswijk, die tot dan toe 25.318 minuten droog stond, wist te scoren. Adnane Tighadouini zit weer bij de wedstrijdselectie bij de Arnhemmers, maar moet het vooralsnog doen met een plek op de bank.

Het duel is vanaf 19.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner