19.03.2017 16:37

Fernandinho rechtsback tegen Liverpool

Manchester City-trainer Pep Guardiola start zondag met Fernandinho als rechtsback tijdens het competitieduel met Liverpool. Midweeks stond de Braziliaan nog gewoon op het middenveld, terwijl Bacary Sagna als rechtsback fungeerde.

De Franse verdediger kreeg in de Champions League tegen AS Monaco (3-1 nederlaag) nog het vertrouwen, maar moet het zondag doen met een plaats op de bank. Ook Aleksandar Kolarov begon tegen de Monegasken in de basis, maar de Serviër wordt tegen Liverpool vervangen door Nicolás Otamendi. Yaya Touré neemt op het middenveld de plaats van Fernandinho in. Verder speelt Guardiola met dezelfde namen als tegen AS Monaco.

Liverpool-trainer Jürgen Klopp heeft in vergelijking tot het competitieduel met Burnley (2-1 overwinning) één wijziging aan zijn basiselftal aangebracht. Divock Origi stond tegen Burnley nog in de basis, maar tegen Manchester City moet de Belg het doen met een plek op de bank. Roberto Firmino keert tegen The Citizens terug in de basis. Klopp speelt verder met de gebruikelijke namen, waardoor ook Georginio Wijnaldum in de basis staat.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner