19.03.2017 17:07

Concurrenten Volendam en Cambuur in evenwicht

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

FC Volendam en SC Cambuur zijn zondag in de strijd om een plaats in de subtop van de Jupiler League en deelname aan de play-offs op 1-1 uitgekomen.

Cambuur, gesteund door zo'n 400 fans in Volendam, kwam al na negen minuten op voorsprong door een doelpunt van Sander van de Streek. Het was zijn zeventiende treffer van het seizoen. Nog voor rust maakte Kevin van Kippersluis gelijk. In de tweede helft bleef het bij 1-1.

Bij de thuisploeg viel aanvoerder Kees Kwakman met een blessure uit. Volendam staat vijfde met 54 punten, vijftien minder dan koploper VVV-Venlo. Cambuur volgt met een punt minder. Met nog zeven speelronden te gaan in de Jupiler League kan het nog alle kanten op in de strijd om de play-offplekken.