20.03.2017 10:26

Doelman Hahn houdt zijn opties open

Warner Hahn beleefde een goede zondagmiddag. De huurling van Feyenoord wist met zijn huidige club Excelsior nummer twee Ajax op 1-1 te houden, waardoor de voorsprong van de Rotterdamse koploper zes punten is. De doelman maakt bij de Kralingers zijn minuten, maar ook volgend jaar wil hij spelen.

De doelman liet zich verhuren om aan spelen toe te komen. Door de komst van Brad Jones en de terugkeer van de geblesseerde Kenneth Vermeer was de kans op minuten onder de lat bij Feyenoord heel klein. De vraag is of dat volgend seizoen anders zou zijn. Hahn heeft nog een contract bij Feyenoord tot de zomer van 2019. "Ik wil spelen. Als het bij Feyenoord is graag en anders moet ik verder kijken", laat de goalie weten in gesprek met De Telegraaf.

Zijn zaakwaarnemer, Revien Kanhai, laat in de krant weten dat er al enige interesse is in zijn cliënt. Hij hoopt dan ook dat Martin van Geel meewerkt wanneer een transfer het beste blijkt te zijn voor alle partijen.

In 2014 maakte Hahn de overstap van FC Dordrecht naar Feyenoord. Door de club uit Rotterdam-Zuid werd hij vervolgens verhuurd aan PEC Zwolle en nu aan Excelsior.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner