20.03.2017 11:35

Mourinho onder de indruk van De Roon

Marten de Roon ging zondag met zijn club Middlesbrough met 1-3 onderuit tegen Manchester United. Desondanks speelde de Nederlander een sterke partij. Dat was ook trainer José Mourinho opgevallen.

"Middlesbrough heeft een goed team en een solide middenveld. De jongen is fenomenaal", citeerde The Sun de Portugese trainer. "Zijn werklust is geweldig. Hij speelt solide en direct met zijn collega-middenvelders en dat maakte het lastig voor ons."

Een mooi compliment voor de Nederlander die afgelopen zomer de overstap van Atalanta Bergamo naar Middlesbrough maakte. "Ik heb veel geluk. Ik speel voor een mooie club en leef in een goede omgeving. Toch ben ik wel ambitieus. Ik denk niet dat een overstap naar de top-vijf van Engeland er voor mij in zit, maar ik denk wel dat ik mezelf kan ontwikkelen naar het niveau van een club als Everton. Maar er is nog een lange weg te gaan. Ik moet eerst een van de dragende spelers van Middlesbrough worden. Dat is de volgende stap", vertelt De Roon over hoe hij zijn toekomst ziet.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner