20.03.2017 13:47

Jørgensen verrast zichzelf bij Feyenoord

Nicolai Jørgensen schreeuwt het uit na zijn treffer tijdens het competitieduel sc Heerenveen - Feyenoord (19-03-2017).
Nicolai Jørgensen schreeuwt het uit na zijn treffer tijdens het competitieduel sc Heerenveen - Feyenoord (19-03-2017).

Nicolai Jørgensen is dit seizoen de absolute smaakmaker van de Eredivisie met negentien doelpunten en tien assists, maar de Deense aanvaller van Feyenoord had zijn eigen succes niet zien aankomen.

"Ik ben heel blij en heel trots dat ik met negentien goals en tien assists zo belangrijk kan zijn voor dit team", vertelt de oud-speler van FC Kopenhagen aan ELF. "Als ik voor het seizoen tegen familie en vrienden had gezegd dat ik half maart deze statistieken zou hebben hadden ze mij uitgelachen. Het is ook niet normaal. Ik heb mezelf zeker verrast bij Feyenoord."

Zondag had Feyenoord echter moeite met sc Heerenveen, al werd er mede door een treffer van Jørgensen met 1-2 gewonnen in Friesland. "Er kwam wat frustratie uit", doelt Jørgensen op zijn gejuich na de 1-1. "We waren niet blij met de eerste helft, daarin haalden we niet ons normale niveau. Het was een zware wedstrijd, op een zwaar veld, met een tegenstander die er fel op zat. De tweede helft ging veel beter. Wat er in de rust in de kleedkamer is gebeurd? We hebben goed met elkaar gesproken. Er kwam geen toverdrank of pilletje aan te pas, haha."

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner