20.03.2017 14:45

KNVB start geen onderzoek naar Klaassen

Ajax hoeft niet te vrezen dat Davy Klaassen ontbreekt tijdens De Klassieker tegen Feyenoord. De aanklager betaald voetbal start namelijk geen onderzoek naar de aanvoerder van Ajax.

Klaassen raakte zondagmiddag tijdens het competitieduel met Excelsior (1-1) vlak voor de rust Anouar Hadouir in het gezicht. De KNVB heeft aan Voetbal International laten weten dat het voorval niet onderzocht zal worden omdat scheidsrechter Pol van Boekel het incident al zou hebben beoordeeld, daardoor is het voor de Nederlandse voetbalbond onmogelijk om een onderzoek te starten. Klaassen kreeg overigens geen kaart van Van Boekel voor zijn overtreding op Hadouir.

Waar Ajax tijdens De Klassieker wél een beroep kan doen op Klaassen, daar moet Feyenoord nog altijd vrezen voor de afwezigheid van Tonny Vilhena. De middenvelder van Feyenoord zou tijdens het competitieduel met Sparta Rotterdam (1-0 nederlaag) en elleboogstoot aan Mathias Pogba hebben uitgedeeld. Vilhena kreeg en schorsing van vier wedstrijden - waarvan één voorwaardelijk - aan zijn broek, maar Feyenoord besloot tot twee keer toe in beroep te gaan tegen de schorsing. Op 29 maart dient de beroepszaak van Vilhena.

 

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner