20.03.2017 15:00

Neymar ziet toekomst in de Premier League

Neymar heeft bij FC Barcelona nog een contract tot de zomer van 2021, maar de Braziliaanse aanvaller sluit niet uit dat hij Barcelona in de toekomst gaat verlaten. Neymar droomt namelijk van een avontuur in de Premier League.

"De Premier League is een competitie die ik enorm bewonder", vertelt de vleugelaanvaller in gesprek met The Sun. "De speelstijl van de Engelse club bevalt me en wie weet, op een dag, zou ik best in de Premier League willen spelen. Ik ben onder de indruk van teams als Manchester United, Chelsea, Arsenal en Liverpool, ploegen die altijd meestrijden om de prijzen."

"Daarnaast hebben ze in de Premier League ook een aantal coaches van wereldklasse", vervolgt de Braziliaan zijn lofzang over de Premier League. "Trainers zoals José Mourinho en Pep Guardiola, dat zijn coaches waar elke speler wel onder zou willen spelen", aldus Neymar, die momenteel bezig is aan zijn vierde seizoen in dienst van FC Barcelona. De Braziliaan werd in de zomer van 2013 door FC Barcelona overgenomen van Santos.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner