20.03.2017 15:17

Atlético voorlopig zonder Kroaat Vrsaljko

Šime Vrsaljko zit geblesseerd op de grond tijdens het competitieduel Atlético Madrid - Sevilla FC (19-03-2017).
Šime Vrsaljko zit geblesseerd op de grond tijdens het competitieduel Atlético Madrid - Sevilla FC (19-03-2017).

Atlético Madrid kan voorlopig geen beroep doen op Šime Vrsaljko. De Kroatische verdediger viel zondag geblesseerd uit tijdens het competitieduel met Sevilla (3-1 overwinning) en maandag kreeg Atlético Madrid slecht nieuws rondom de mandekker.

Vrsaljko, die zondag al na twee minuten werd vervangen door Juanfran, heeft een scheur in zijn achterste kruisband van zijn linkerknie opgelopen. De Kroaat heeft tevens een verrekking in een knieband opgelopen. De 25-jarige verdediger heeft enigszins geluk, want hij hoeft zich niet te laten opereren. 

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer Atlético Madrid-trainer Diego Simeone weer een beroep kan doen op de Kroaat. De kruisband van Vrsaljko is niet helemaal afgescheurd, als dat wel het geval was geweest had hij onder het mes gemoeten en had Atlético Madrid zes tot negen maanden geen beroep kunnen doen op de verdediger, die afgelopen zomer overkwam van het Italiaanse Sassuolo Calcio.

Vrsaljko speelde tot dusver veertien competitiewedstrijden namens Atlético Madrid, elf keer mocht hij van Simeone in de basis beginnen.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner