20.03.2017 16:47

'Dortmund haalt opnieuw groot talent in huis'

Borussia Dortmund lijkt aankomende zomer aan de haal te gaan met Mahmoud Dahoud. De 21-jarige middenvelder van Borussia Mönchengladbach gaf onlangs aan zijn contract bij Die Fohlen niet te willen verlengen.

Dahoud heeft bij Borussia Mönchengladbach weliswaar nog een contract tot de zomer van 2018, maar toch kan de jeugdinternational van Duitsland Borussia Mönchengladbach relatief eenvoudig verlaten. Volgens Kicker heeft de 21-jarige middenvelder, die werd geboren in Syrië, namelijk een transferclausule in zijn contract staan. Dahoud zou Borussia Mönchengladbach aankomende zomer voor een bedrag tussen de twaalf en veertien miljoen euro kunnen verlaten.

Mocht Dahoud, die naar verluidt ook in de belangstelling van Liverpool staat, daadwerkelijk naar Borussia Dortmund vertrekken, dan voegt BVB opnieuw een groot talent toe aan de selectie. Afgelopen zomer versterkte Borussia Dortmund zich onder meer met Ousmane Dembélé (Stade Rennes) en Emre Mor (FC Nordsjælland), terwijl tijdens de afgelopen transferperiode 'de nieuwe Zlatan Ibrahimović' werd aangetrokken. Alexander Isak verruilde AIK Solna namelijk voor de Duitse topclub.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner