21.03.2017 10:08

VIDEO: Martínez neemt Atlanta bij de hand

Josef Martínez zoekt naar antwoorden tijdens het competitieduel Atlanta United FC - New York Red Bull FC (06-03-2017).
Josef Martínez zoekt naar antwoorden tijdens het competitieduel Atlanta United FC - New York Red Bull FC (06-03-2017).

Josef Martínez heeft bij Atlanta United FC een groot aandeel in de huidige koppositie in de Eastern Conference. De international van Venezuela staat na drie wedstrijden in de Major League Soccer op vijf doelpunten en de aanvaller liet tegen het Chicago Fire van onder meer Johan Kappelhof zien uit alle hoeken en standen te kunnen scoren.

Martínez wordt momenteel door Atlanta United gehuurd van het Italiaanse Torino. De club uit Atlanta speelt dit seizoen voor het eerst in de Major League Soccer en ging tijdens de debuutwedstrijd nog met 2-1 onderuit tegen New York Red Bull, maar vervolgens werd er twee keer op rij gewonnen. Minnesota United FC, net als Atlanta United nieuw in de Major League Soccer, werd met 6-1 aan de kant geschoven. Martínez nam de 0-1, 0-3 en 1-5 voor zijn rekening.

Afgelopen weekend werd er opnieuw flink uitgehaald door Atlanta United. De Nederlander Kappelhof kreeg al na elf minuten rood, waarna Atlanta United met 4-0 wist te winnen. Martínez wist twee keer te scoren en één van zijn twee treffers was van grote schoonheid.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner