21.03.2017 11:48

Allegri niet in beeld bij FC Barcelona

Juventus-trainer Massimiliano Allegri is niet in beeld om Luis Enrique op te volgen bij FC Barcelona. Allegri is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Juventus en lijkt opnieuw kampioen van Italië te worden.

Ondanks zijn goede prestaties bij Juventus is Allegri niet in beeld bij FC Barcelona. De Catalaanse club moet op zoek naar een nieuwe trainer omdat Luis Enrique onlangs liet weten dat hij aan het einde van het seizoen stopt als trainer van FC Barcelona. Allegri werd in verband gebracht met de Spaanse topclub, maar hij staat niet op het verlanglijstje van FC Barcelona. "Het klopt niet dat Allegri naar Barcelona vertrekt", vertelt Robert Férnandez, technisch directeur van FC Barcelona, aan Cadena SER.

Momenteel zijn er twee kandidaten om Luis Enrique op te volgen. Juan Carlos Unzué, die momenteel fungeert als assistent-trainer onder Luis Enrique bij FC Barcelona, en Athletic Bilbao-trainer Ernesto Valverde. "Unzué kent de club ontzettend goed", vertelt Férnandez. "Hij kent het systeem en de spelers, dus hij is goed voorbereid. Valverde heeft een aantal goede seizoenen achter de rug, niet alleen bij Athletic."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner