21.03.2017 12:03

Armenteros blijft, Bruns gaat bij Heracles

Samuel Armenteros legt aan voor zijn strafschop tegen Sparta Rotterdam. De aanvaller van Heracles Almelo faalt echter. (18-03-2017)
Samuel Armenteros legt aan voor zijn strafschop tegen Sparta Rotterdam. De aanvaller van Heracles Almelo faalt echter. (18-03-2017)

Samuel Armenteros blijft ook aankomend seizoen speler van Heracles Almelo. Tegenover het aanblijven van Armenteros staat echter het vertrek van Thomas Bruns. De middenvelder gaat voor een nieuw avontuur.

Heracles Almelo heeft de optie in het contract van Armenteros - die dit seizoen al goed was voor dertien treffers in de Eredivisie - gelicht, waardoor hij ook aankomend seizoen onder contract staat bij de Almeloërs. Heracles Almelo is tevens van plan om op korte termijn in gesprek te gaan met de aanvaller om de Zweedse aanvaller een langdurig contract bij Heracles Almelo te laten tekenen. Waar Armenteros blijft, daar heeft Bruns aangegeven dat hij kiest voor een vertrek uit Almelo. Heracles Almelo heeft Bruns wel een nieuw contract aangeboden, maar Bruns heeft het voorstel afgewezen.

Ook Reuven Niemeijer en Gor Agbaljan blijven bij Heracles Almelo. Laatstgenoemde krijgt een nieuwe kans na een vervelende achillespeesblessure. Agbaljan heeft een contract voor één jaar, plus een optie voor een extra seizoen, getekend. Net als bij Armenteros werd bij Niemeijer de optie in zijn contract gelicht, waardoor hij tot medio 2018 onder contract staat bij Heracles Almelo. De Almeloërs gaan tevens in gesprek met Mark-Jan Fledderus. De linkspoot heeft een aflopende verbintenis en Heracles Almelo wil kijken of het Fledderus voor de club kan behouden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner