21.03.2017 12:16

McClaren sluit terugkeer naar Boro uit

Derby County-trainer Steve McClaren baalt tijdens het competitieduel Derby County - Preston North End (07-03-2017).
Derby County-trainer Steve McClaren baalt tijdens het competitieduel Derby County - Preston North End (07-03-2017).

Steve McClaren is niet van plan om terug te keren bij Middlesbrough. De oud-trainer van FC Twente wordt na het ontslag van Aitor Karanka in verband gebracht met een terugkeer, maar de Engelsman ziet dat dus niet zitten.

McClaren, die deze maand werd ontslagen bij Derby County, heeft een mooi verleden bij Middlesbrough. Tussen 2001 en 2006 fungeerde de Engelsman als trainer van Middlesbrough. In zijn laatste jaar bij Middlesbrough wist hij de finale van de UEFA Cup in het Philips Stadion te halen, al was Sevilla uiteindelijk met 4-0 te sterk.

De oefenmeester heeft mooie herinneringen aan Middlesbrough en wil dat graag zo houden. "Ik begrijp dat ik vanwege mijn verleden in verband wordt gebracht met Middlesbrough", aldus McClaren tegenover Sky Sports. "Steve Gibson is de beste voorzitter waarmee ik heb samengewerkt en ik heb daar vijf fantastische jaren gehad. Maar op dit moment is Middlesbrough één van de weinige plekken in Engeland waar ik rustig een kop koffie kan drinken, dat wil ik graag zo houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner