21.03.2017 15:48

Weinig onrust bij spelers Ajax en Feyenoord

Davy Klaassen baalt als een stekker dat Ajax zo goed als zeker is afgehaakt in het kampioenschap. De middenvelder verwacht echter niet dat de spelers van Feyenoord vervelend gaan doen tegen de spelers van de Amsterdammers.

"Spanning tussen Ajacieden en Feyenoorders spelen nooit echt bij het Nederlands elftal. Je hebt het er natuurlijk over, maar je krijgt geen plagerijtjes", vertelt de aanvoerder van Ajax in gesprek met Voetbal International. De achterstand van Ajax is door de zeperd bij Excelsior (1-1) opgelopen tot zes punten. 

Voorlopig kan de focus op het duel van Oranje met Bulgarije. De Ajacied is alleen nog niet heel goed op de hoogte van de naderende tegenstander, maar verwacht dat dit in de aankomende dagen helder wordt. "De trainer gaat vertellen over Bulgarije, de speelstijl uitlichten en wij gaan daar gewoon tegen spelen."

Mogelijk staat Klaassen samen met Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum op het middenveld. Al durft hij zich daar nog niet over uit te spreken. "Ik hoop het. Het zou leuk zijn, maar ik kan niet in het hoofd van de trainer kijken, dus dat zullen we moeten afwachten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner