21.03.2017 15:25

Mahi twee seizoenen langer bij FC Groningen

Mihoun Mahi had een aflopend contract bij FC Groningen, maar de club heeft de optie om het contract met twee seizoenen te verlengen gelicht. Daarom ligt de aanvaller nu vast tot de zomer van 2019 in Groningen.

Aanvankelijk was dat niet de bedoeling. Mahi, die dit seizoen uitstekend bezig is bij de nummer twaalf van de Eredivisie, scoorde dit seizoen namelijk al tien keer. Daarmee is hij clubtopscorer en vindt hij zichzelf terug op een tiende plek op de topscorerslijst van de Eredivisie. Vanwege deze goede prestaties wilde de club hem een heel nieuw contract voorschotelen, maar de onderhandelingen werden gestaakt.

"Een tijd terug hebben wij laten weten, dat wij Mahi het aanbod hebben gedaan een nieuw contract bij de club te tekenen. Hij heeft ons te kennen gegeven hierop niet in te gaan. Uiteraard respecteren wij deze keuze. Dit betekent dat wij nu de tweejarige optie in zijn huidige verbintenis zullen lichten", laat algemeen directeur Hans Nijland weten op de clubsite.

Ondanks de verlenging met Mahi, vertrekken keeperstrainer Sierd van der Berg en jeugdspelers Glenn Bijl en Roland Blaas. Dit trio had een aflopend contract. Groningen en Van den Berg konden het niet eens worden, terwijl de club het contract van Bijl en Blaas niet wilde verlengen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner