22.03.2017 16:15

Van den Berg ook volgend jaar trainer RKC

RKC Waalwijk-trainer Peter van den Berg bekijkt de competitiewedstrijd FC Eindhoven - RKC Waalwijk vanaf de zijkant (27-01-2017).
RKC Waalwijk-trainer Peter van den Berg bekijkt de competitiewedstrijd FC Eindhoven - RKC Waalwijk vanaf de zijkant (27-01-2017).

Peter van den Berg blijft actief als trainer van RKC Waalwijk. De oefenmeester had een aflopende verbintenis in Waalwijk, maar staat nu minimaal tot medio 2018 onder contract bij de Waalwijkers.

Van den Berg is sinds februari 2015 werkzaam bij RKC Waalwijk. "Ik heb het bij RKC enorm naar mijn zin", zegt de coach op de clubsite van RKC. "Ik ben trots op wat de club de afgelopen jaren heeft gerealiseerd en op het feit dat ik hier samen met mijn staf een bijdrage aan heb mogen leveren. Voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar hier en ik ben dan ook blij dat ik volgend seizoen samen met de club verder kan bouwen aan de toekomst van RKC."

Ook Remco Oversier, algemeen directeur van RKC, is blij met het aanblijven van Van den Berg. "Peter is in een hele roerige periode begonnen aan zijn klus bij RKC Waalwijk. Toen we Peter aantrokken kozen we heel bewust voor een talentvolle en professionele trainer met een RKC-achtergrond, waarmee we samen weer in de lift konden stappen. De afgelopen seizoenen heeft hij samen met ons de weg omhoog weer ingeslagen en het is dan ook niet meer dan logisch dat dit beleid een gepast vervolg krijgt. Onze gezamenlijke ambities reiken nog steeds verder dan de huidige positie op de ranglijst en middels deze verlenging onderstrepen we de wens om samen verder te groeien."

RKC staat momenteel met 49 punten op de negende plaats in de Jupiler League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner