23.03.2017 10:31

Kramer hoopt nog van waarde te kunnen zijn

Michiel Kramer zoekt een medespeler tijdens het benefietduel Feyenoord - FC Dordrecht (22-03-2017).
Michiel Kramer zoekt een medespeler tijdens het benefietduel Feyenoord - FC Dordrecht (22-03-2017).

Michiel Kramer hoopt tijdens het huidige seizoen nog van waarde te kunnen zijn voor Feyenoord. De spits heeft het dit seizoen moeilijk bij Feyenoord, daar concurrent Nicolai Jørgensen de voorkeur krijgt in de punt van de aanval.

Woensdagavond was Kramer tijdens het benefietduel met FC Dordrecht (2-0 winst) tweemaal trefzeker, desondanks heeft de spits in de competitie geen basisplaats. "Als je ziet dat Nicolai Jørgensen het goed doet, is het makkelijker accepteren. Maar het zit altijd in me dat ik er moeite mee heb als ik niet speel", vertelt de oud-speler van onder meer ADO Den Haag aan RTV Rijnmond. Onlangs bracht hij zichzelf nog in de problemen door een training van de Rotterdammers te missen. Inmiddels focust de aanvaller zich weer voorlopig op Feyenoord.

Kramer was dit seizoen tegen NEC Nijmegen (2-1 winst) en FC Utrecht (3-3) belangrijk voor Feyenoord door te scoren, maar de spits hoopt dat hij dit seizoen nog een aantal keer kan aantonen dat hij van waarde is voor Feyenoord. "Er zijn nog genoeg mogelijkheden om van waarde te zijn en als het nodig is, ben ik er klaar voor."

Feyenoord speelt dit seizoen nog zeven competitiewedstrijden. De Rotterdammers nemen het onder meer op tegen Ajax en Vitesse.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner