23.03.2017 20:19

Ook returnduel Ajax nagenoeg uitverkocht

De wedstrijden in de kwartfinale van de Europa League zijn in trek bij de fans. Nadat Ajax al haar kaarten in drie dagen uitverkocht, is ook tegenstander Schalke 04 nagenoeg klaar met de voorverkoop.

De club uit de Bundesliga meldt op de clubwebsite dat het in enkele vakken nog kaartjes heeft, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat de Veltins-Arena donderdag 20 april stampvol zit. Ook de Amsterdam ArenA is volledig uitverkocht voor de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Europa League, de voorverkoop was nog geen drie dagen bezig toen de laatste kaartjes over de digitale toonbank vlogen.

Ajax lijkt in de Eredivisie kansloos te zijn voor de titel, maar kan dit goedmaken met een prestatie in de Europa League. Het is voor het eerst in dertien jaar tijd dat de Amsterdammers weer eens in een kwartfinale van een Europees toernooi staan, de laatste keer dat een Nederlandse club de halve finale haalde, was in 2005. AZ leek in de UEFA Cup te gaan stunten tegen Sporting CP, maar verloor in de verlenging.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner