23.03.2017 21:55

Seizoen Sakho lijkt na twee duels al voorbij

Diafra Sakho kent geen gelukkig seizoen in dienst van West Ham United. De spits speelde dit seizoen twee competitiewedstrijden, maar het is nog maar de vraag of hij tot de zomer nog in actie komt.

Rugproblemen houden de Senegalees bijna het hele seizoen al aan de kant. De aanvalsleider van West Ham United moest de Afrika Cup ook al laten schieten, maar aan het begin van het seizoen hield de rugblessure een transfer naar West Bromwich Albion tegen. Pas in november kon Sakho weer in actie komen voor West Ham United, maar na twee duels liep hij een dijbeenblessure op.

Tijdens het herstel van die kwetsuur kwamen de rugproblemen weer opzetten, waardoor de teamarts van de huidige nummer twaalf van de Premier League het beter acht om Sakho nu voor eens en altijd te laten herstellen. "Na zijn rugoperatie en drie maanden herstel, moet een speler fitter worden voordat hij geselecteerd kan worden voor een duel in de Premier League. Sakho is nu eigenlijk bezig aan zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen."

De Afrikaan ligt nog tot medio 2018 vast bij de club uit Londen, hij scoorde zestien keer in 46 Engelse competitiewedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner