24.03.2017 10:49

FC Twente twijfelt over verlenging Marsman

Het is nog niet duidelijk of Nick Marsman komend seizoen onder de lat staat bij FC Twente. Het contract van de keeper loopt af en Twente heeft nog geen besluit genomen over eventuele verlenging.

"Dat bekijken we nog", aldus directeur Jan van Halst op de website van Twente. Alle clubs uit het betaalde voetbal moeten spelers met een aflopend contract voor 1 april laten weten of ze met hen door willen gaan of niet. FC Twente neemt afscheid van Chinedu Ede, Sonny Stevens en de aan FC Dordrecht verhuurde Alessio Da Cruz. Ook Shadrach Eghan keert, na zijn verhuurperiode bij Vendsyssel FF, niet terug in Enschede. Van de drie huurlingen van Manchester City, Yaw Yeboah, Bersant Celina en Enes Ünal, loopt de overeenkomst af.

"We spreken nog met Manchester City over volgend seizoen", stelt Van Halst over de situatie van laatstgenoemd trio. De 26-jarige Marsman komt al zijn hele loopbaan, met een verhuurperiode aan Go Ahead Eagles tussendoor, uit voor FC Twente. Naast de doelman krijgen ook Dylan Seys en Enis Bunjaki, die allebei een aflopend contract hebben, nog te horen wat de club met hen van plan is.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner