24.03.2017 11:55

'De Vrij transfereert na dit seizoen naar Inter'

La Gazzetta dello Sport meldt dat Stefan de Vrij aan het einde van dit seizoen verkast naar Inter. Het doorgaans goed ingevoerde Italiaanse medium stelt dat de centrale verdediger een contract tekent voor drie seizoenen.

Volgens de krant gaat de oud-speler van Feyenoord drie miljoen per jaar verdienen. Overigens is een akkoord tussen Inter en Lazio Roma nog niet aan de orde, aangezien de club uit Milaan niet wil voldoen aan de vraagprijs van dertig miljoen. Dat is het bedrag dat Lazio wil ontvangen voor de dertigvoudig international van Oranje.

Omdat het contract van de mandekker volgend jaar seizoen afloopt, hoopt Inter het bedrag omlaag te krijgen tot om en nabij de twintig miljoen. Naast Inter wordt De Vrij regelmatig gelinkt aan meerdere Europese topclubs. Zo zouden onder meer de Engelse ploegen Chelsea, Manchester City en Manchester United interesse hebben in de diensten van De Vrij.

De verdediger bereidt zich momenteel voor met Oranje op het WK-kwalificatieduel met de Bulgaren. Daarom stuurt Inter mensen naar Sofia om De Vrij te scouten. Sinds 2014 staat de in Ouderkerk aan den IJssel geboren speler onder contract bij Lazio. Mede door vele blessures speelde hij nog geen volledig seizoen. In drie jaar tijd kwam hij tot 88 optredens in de Serie A.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner