26.03.2017 10:24

Robben blijft, De Vrij keert terug naar Italië

Arjen Robben (m.) biedt zijn excuses aan na de beschamende 2-0 nederlaag van het Nederlands elftal tegen Bulgarije. (25-03-2017)
Arjen Robben (m.) biedt zijn excuses aan na de beschamende 2-0 nederlaag van het Nederlands elftal tegen Bulgarije. (25-03-2017)

Het Nederlands elftal treedt aankomende dinsdag in ieder geval niet met Stefan de Vrij aan tegen Italië. De Vrij heeft nog altijd last van een blessure en vliegt naar Italië om in Rome te revalideren. Arjen Robben zou eveneens terugkeren naar zijn club, maar heeft na de nederlaag besloten om het Oranje-kamp niet te verlaten.

Kort na de nederlaag tegen Bulgarije zei Robben dat hij volgens afspraak terug zou keren naar Bayern München. De aanvoerder van Oranje ziet daar toch van af en zal erbij zijn als het Nederlands elftal het opneemt tegen Italië. Of Robben dan ook in actie komt, is nog onbekend. Mogelijk wordt de blessuregevoelige buitenspeler gespaard met het oog op het laatste deel van het seizoen.

Onduidelijk is of Danny Blind dinsdag nog de bondscoach is. De vooruitzichten zijn na de nederlaag tegen Bulgarije niet goed. De KNVB heeft laten weten dat het zondag om de tafel gaat met Blind, die alweer zijn zevende nederlaag als bondscoach leed.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner