26.03.2017 16:52

Mourinho aangepakt door kwade Stuivenberg

José Mourinho staat er niet goed op bij Albert Stuivenberg. De huidige trainer van KRC Genk haalt bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees hard uit naar de Portugees, die niet eerlijk zou zijn geweest naar Louis van Gaal.

Op het moment dat Van Gaal werd ontslagen bij Manchester United, was Mourinho al in gesprek met de Engelse topclub. Dat verzweeg de Portugees voor Van Gaal. "Ik vind dat schandalig", aldus Stuivenberg, die in Manchester assistent was van Van Gaal. "De manier waarop hij communiceert ook."

"Ik kan me voorstellen dat je geïnteresseerd bent als je wordt benaderd door United. Maar als je zogenaamd 'bevriend' bent met iemand, een speciale relatie hebt met iemand, kan ik me ook heel goed voorstellen dat je denkt: Ik wil daar wel op een goede manier met Louis uitkomen. Zo sta ik erin, maar misschien ben ik wel heel naïef in dit wereldje."

Net als David Moyes en Van Gaal is Mourinho er tot op heden niet geslaagd om Manchester United écht op de rit te krijgen. The Red Devils doen niet mee om het kampioenschap en zullen alle zeilen moeten bijzetten om in de top vier te eindigen. Manchester United is weliswaar de nummer vijf van de Premier League, maar staat in verliespunten op de vierde plek.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner