28.03.2017 14:42

Sergio Ramos flirt openlijk over komst Mbappé

Kylian Mbappé is op dreef. De 19-jarige aanvaller van AS Monaco wist dit seizoen al negentien keer het net te vinden. Sergio Ramos, verdediger van Real Madrid, ziet een eventuele komst van Mbappé wel zitten: "De deuren van Real zijn altijd geopend voor de beste spelers." 

Mbappé wordt intussen gelinkt met clubs als Real Madrid, Barcelona en Manchester United. Ramos wil het volgende nog wel kwijt tegenover de Fransman: "Als je naar Madrid komt, geven we je een warm welkom zoals we dat ook met andere spelers doen." De Spaanse verdediger wil verder ook niet op de zaken vooruit lopen: "Het zou respectloos zijn naar onze huidige selectie om over spelers te praten van andere clubs."

Of Mbappé echt naar Madrid komt, is maar de vraag. De Fransman heeft bij Monaco nog een contract lopen tot 2019. Afgelopen week maakte de Fransman zijn debuut bij Les Bleus in de wedstrijd tegen Luxemburg. Mbappé maakte bij de Fransen al furore bij het EK onder 19 jaar in 2016. Daar wist hij in vijf wedstrijden ook vijf maal tot scoren te komen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner