29.03.2017 11:59

ArenA uitverkocht laatste thuiswedstrijden Ajax

De ArenA zal tijdens de laatste thuiswedstrijden van Ajax volledig vol zitten. Voor de thuiswedstrijden in de Eredivisie, of de wedstrijden in de Europa League zijn er via de officiële kaartverkoper geen kaarten meer te koop.

De Amsterdam ArenA, die de laatste tijd in de thuiswedstrijden niet heel uitverkocht lijkt, geeft de verwachting de aankomende thuiswedstrijden van Ajax wel vol te zitten. Dat is de voorspelling bij het zien dat de kaarten al uitverkocht zijn. Op de officiële website van de Amsterdamse voetbalclub wordt aangegeven dat er geen kaarten beschikbaar zijn voor de thuiswedstrijden in de Eredivisie, en de wedstrijd Ajax tegen Schalke 04. Mochten er gereserveerde kaarten terug in de verkoop komen, dan wordt dit gedeeld door Ajax.

Het is de laatste tijd al opvallend dat veel plekken in de Amsterdam ArenA tijdens thuiswedstrijden niet bezet zijn terwijl het bestuur van de club toch aangeeft een uitverkocht stadion te hebben. In de laatste thuiswedstrijden tegen Sparta Rotterdam, Heracles Almelo en FC Twente leek het stadion ook niet volledig uitverkocht terwijl kaartjes volgens supporters moeilijk te verkrijgen zijn. De reden hiervoor is waarschijnlijk dat de seizoenskaarten wel verkocht zijn, maar niet door elke eigenaar gebruikt worden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner