29.03.2017 14:46

Ibrahimović bevestigt gesprekken met United

Zlatan Ibrahimović is momenteel in gesprek met Manchester United om zijn carrière te vervolgen bij The Red Devils. De Zweedse spits is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen in Engeland, maar heeft een aflopend contract.

Ibrahimović kwam afgelopen zomer over van Paris Saint-Germain en tekende een contract voor één seizoen bij Manchester United met een optie om voor één seizoen te verlengen. De aanvaller werd onlangs echter in verband gebracht met een transfer naar de Major League Soccer, maar de Zweed geeft aan dat hij in gesprek is met Manchester United over een langer verblijf in Engeland. "We moeten afwachten wat er gaat gebeuren, we zijn in ieder geval in gesprek."

"Ik heb nog een optie voor volgend seizoen in mijn contract staan", vervolgt de 35-jarige Ibrahimović tegenover Sky Sports. "Maar we hebben geen haast, er is nog tijd zat", aldus de Zweed, die tijdens zijn eerste seizoen in Engeland een sterke indruk heeft achtergelaten. Na 25 wedstrijden in de Premier League staat Ibrahimović op vijftien treffers. In totaliteit wist Ibrahimović dit seizoen 26 keer te scoren voor Manchester United.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner