29.03.2017 19:52

Heracles verder met Navratil en Van de Berg

Jaroslav Navratil en Tim van de Berg spelen ook het komende seizoen bij Heracles Almelo. De club uit de eredivisie maakte woensdag bekend bij beide spelers gebruik te maken van de optie in het contract voor nog een jaar in Almelo.

Voor Navratil is gaat dit zijn zesde seizoen worden voor Heracles in de Eredivisie. De aanvaller kwam in 78 wedstrijden in actie voor de Heraclieden. Daarvan viel hij veertig keer in en startte hij 38 keer in de basis van de club uit Almelo. De laatste twee seizoenen lijkt de Tsjech meer van waarde te worden gezien zijn stijgende aantal optredens voor de Almelose club in de Eredivisie.

De jonge middenvelder Tim van de Berg kwam afgelopen zomer over van USV Elinkwijk en speelde vooralsnog slechts één duel voor Heracles. Van de Berg mocht 18 februari invallen tijdens het met 4-0 gewonnen duel met Excelsior. Veel speelminuten leverde dit Van de Berg niet op. De middenvelder viel in tijdens de 87ste minuut.

Met Tim Breukers, Renze Fij en Michael Brouwer is Heracles nog in gesprek over een nieuwe verbintenis. De contracten van deze drie lopen af.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner