30.03.2017 20:55

Scout Paus verruilt Twente voor Griekenland

André Paus verruilt een rol als scout bij FC Twente voor een trainersbaan in Griekenland. AE Larisa maakt bekend dat de Nederlander per begin april aan de slag gaat als hoofdtrainer van de club. AE Larisa is de huidige nummer twaalf van de Superleague.

Paus, oud-speler van FC Twente en Heracles Almelo, tekent een contract voor anderhalf jaar in Griekenland. Mocht de club tevreden zijn over de hem, dan hebben de Grieken een eenzijdige optie om het contract van Paus met twee extra jaren te verlengen. De 51-jarige trainer speelde voor FC Twente ruim tweehonderd wedstrijden in de Eredivisie. Als trainer wordt dit zijn derde profclub.

Begin 2014 verliet hij Jong Vitesse voor een avontuur bij Valletta FC in Malta, een half jaar later ging hij bij Anorthosis Famagusta op Cyprus aan de slag. In Nederland was hij ook trainer van WKE, Spakenburg en FC Lienden. Bij FC Twente was hij sinds november 2016 scout. De Tukkers namen eerder op de donderdag ook al afscheid van Paul Bosvelt, die geen contractverlenging kreeg.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner