02.04.2017 15:43

De naam van Avilés Hurtado zou niet direct bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar dat kan na zijn goal zondagnacht zomaar eens veranderen. De Colombiaanse middenvelder van Club Tijuana scoorde op fantastische wijze tegen Atlas Guadalajara.

In de veertiende minuut van de wedstrijd krijgt Club Tijunana een corner. De bal draait wat af van het doel, maar dat weerhoudt Hurtado er niet van om de bal met een schitterende omhaal, snoeihard in de kruising te schieten. Het zou zomaar eens kunnen dat we dit doelpunt aan het einde van de rit terug gaan zien bij de Puskás-awards.

Hurtado scoorde in de 38ste minuut nog een treffer, maar kon niet voorkomen dat Atlas Guadalajara er alsnog een punt uitsleepte. Matias Alustiza had Atlas al op voorsprong gezet, waarna Hurtado de treffer ongedaan maakte. José Madueña maakte voor rust nog de gelijkmaker. Milton Caraglio schoot na een uur spelen de 2-3 op het scorebord. Alustiza maakte de laatste treffer van de wedstrijd en bepaalde de uitslag op 3-3.