03.04.2017 14:01

Jongeling Brandt niet in gesprek met Bayern

De twintigjarige Julian Brandt is één van de grootste talenten op de Duitse velden, maar de middenvelder van Bayer Leverkusen is momenteel niet in gesprek met FC Bayern München over een transfer naar Zuid-Duitsland.

Naar verluidt zou Brandt al een akkoord met Bayern München hebben bereikt, maar volgens zijn vader en zaakwaarnemer - Jürgen Brandt - klopt daar helemaal niets van. "Er is helemaal geen akkoord", aldus Brandt senior tegenover Sky Deutschland. "Julian gaat in de zomer in gesprek met Bayer Leverkusen over zijn toekomstplannen."

"Bayern heeft - net als een aantal andere clubs - navraag gedaan, maar alleen bij mij. Er is geen concreet bod uitgebracht. Julian heeft ook nog geen beslissing over zijn toekomst genomen, bovendien heeft hij nog geen gesprek gehad met de clubleiding van Bayern München." De Duitse landskampioen zou Brandt aankomende zomer voor dertig miljoen euro kunnen overnemen van Bayer Leverkusen. Als Bayern München nog een jaar wacht, dan is Brandt via een speciale transferclausule voor 12,5 miljoen euro op te halen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner