04.04.2017 11:47

El Ahmadi: "Weten wat ons te doen staat"

Karim El Ahmadi (l.) vecht een duel uit met Hakim Ziyech (r.) tijdens het competitieduel Ajax - Feyenoord (02-04-2017).
Karim El Ahmadi (l.) vecht een duel uit met Hakim Ziyech (r.) tijdens het competitieduel Ajax - Feyenoord (02-04-2017).

Feyenoord ging zondagmiddag onderuit in Amsterdam tegen Ajax (2-1), maar Karim El Ahmadi weet dat woensdagavond opnieuw een belangrijke wedstrijd op het programma staat. De Rotterdammers spelen namelijk in De Kuip tegen Go Ahead Eagles.

El Ahmadi wil niet te lang stil blijven staan bij de wedstrijd tegen Ajax. "Laat ze lekker praten daar. We weten wat ons te doen staat, we staan nog steeds bovenaan", doelt El Ahmadi op het feit dat Feyenoord nog altijd een voorsprong van drie punten op Ajax heeft. "We hebben alles in eigen hand. Tegen Go Ahead Eagles winnen en de wereld ziet er weer anders uit."

De middenvelder is zelfkritisch en weet dat hij tegen Ajax geen goede wedstrijd heeft gespeeld. "Daar heb ik niet gebracht wat ik kan brengen", vervolgt de international van Marokko tegenover het Algemeen Dagblad. "Of het gemis van Tonny Vilhena voelbaar was? Ik heb al vaak gezegd dat Vilhena een belangrijke speler is voor Feyenoord."

Woensdagavond is Vilhena er overigens nog niet bij, maar aankomend weekend keert de middenvelder tegen PEC Zwolle terug na een schorsing van twee wedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner