04.04.2017 16:08

Zoet na Klassieker: "Komen steeds dichterbij"

De kansen voor PSV op het kampioenschap groeien nadat Ajax afgelopen zondag Feyenoord met 2-1 over de knie legde. In Eindhoven bekeek de selectie van PSV het duel onder het genot van een barbecue naar de strijd tussen de concurrenten.

Jeroen Zoet geeft aan in gesprek met de NOS dat de selectie van PSV de wedstrijd volgde met veel interesse. "Met de barbecue aan. We hebben een leuke, gezellige middag gehad", aldus keeper Zoet. "Nee, er was geen drank", zegt hij dsgevraagd. "En als dat er wel zou zijn, dan zou ik het niet zeggen", knipoogt de Eindhovense doelman.

De uitslag van De Klassieker was voor PSV een prima resultaat. De Eindhovenaren staan nu nog respectievelijk vijf en drie punten achter op Feyenoord en Ajax. "We moeten gewoon zorgen dat we blijven winnen. Je weet dat het tot de laatste minuut nog niet gespeeld is." Enkele weken geleden had PSV een achterstand van elf punten op de Rotterdammers nadat ze in De Kuip met 2-1 verloren. "Na die wedstrijd tegen Feyenoord was er een vervelende stemming. Nu kom je steeds dichterbij."

PSV mag donderdagavond op bezoek bij FC Twente. Woensdagavond spelen Feyenoord (Go Ahead Eagles-thuis) en Ajax (AZ-thuis).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner