05.04.2017 18:17

Büttner terug in de basis tegen Heracles

Heracles hoopt haar reeks zonder verliespartijen thuis tegen Vitesse ook vanavond door te zetten. Het lukt de Arnhemmers al drie jaar niet om tot een overwinning te komen in het Polman Stadion in Almelo.

De grote verrassing is de basisplek voor Alexander Büttner. De linksback zal vanavond voor het eerst sinds zijn transfer van Dinamo Moskou gaan starten aan een wedstrijd in de Eredivisie. Büttner gaf in januari aan niet fit over te komen vanuit Rusland en daarom kostte het hem bijna vier maanden voordat hij aan de start van een wedstrijd van het eerste elftal kon verschijnen. 

Vitesse zal proberen FC Utrecht proberen te volgen dat gisteren wist te winnen tegen Excelsior. Mocht het vanavond winnen dan wordt het gat gedicht tot vijf punten. De statistieken lijken de club uit Arnhem echter niet te helpen. Heracles Almelo weet de club al drie jaar lang van een overwinning te weerhouden. De laatste jaren heeft Vitesse het moeilijk tegen Heracles. Dit jaar verloor het met 2-1 thuis in de Eredivisie en vorig jaar liep het tegen twee gelijke spelen en een verlies aan in de KNVB.

Ook Vitesse trainer Henk Fraser heeft geen positieve cijfers tegen de Heraclieden. Met ADO Den Haag en Vitesse heeft hij vijf keer, als trainer, tegenover de club uit Almelo mogen staan. Hierin wist hij maar een keer gelijk te spelen en de rest van de wedstrijden ging verloren.

De wedstrijd start om 18.30u en is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner