05.04.2017 19:51

Geen Jørgensen en Karsdorp bij Feyenoord

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Niet Nicolai Jørgensen, maar Michiel Kramer begint woensdagavond in de basis van Feyenoord, dat het voor eigen publiek opneemt tegen Go Ahead Eagles. De topscorer van de Eredivisie ondervindt nog te veel last van een blessure en moet daarom de wedstrijd in de midweekse speelronde aan zich voorbij laten gaan.

Naast Jørgensen ontbreekt ook Rick Karsdorp. De rechtsback viel - net als de Deense spits - het afgelopen weekend uit tijdens de topper tegen Ajax (2-1 verlies). De vervanger van Karsdorp is Bart Nieuwkoop, die terugschuift naar de verdediging. Een meevaller voor Feyenoord is de terugkeer van Eljero Elia, die samen met Kramer en Steven Berghuis de aanval van de Rotterdammers vormt.

Waar Giovanni van Bronckhorst zijn team op enkele plaatsen wijzigt, heeft Robert Maaskant geen enkele reden om iets aan zijn basiself te veranderen. Dezelfde spelers die het afgelopen weekend tegen FC Twenten (1-2 winst) startten, staan ook in De Kuip aan de aftrap. Het is een extra bijzonder duel voor Elvis Manu, die een verleden heeft bij de Rotterdamse topclub.

De wedstrijd is vanaf 20:45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner