05.04.2017 22:55

Spurs ontsnapt laat in duel bij Swansea City

Tottenham Hotspur is woensdagavond ontsnapt aan een kostbare nederlaag in de Premier League. De nummer twee van de ranglijst keek drie minuten voor tijd in de uitwedstrijd tegen Swansea City nog tegen een achterstand van 1-0 aan.

Door zeer late treffers van Dele Alli, Son Heung-min en Christian Eriksen kwam het toch nog goed voor de Londense ploeg: 1-3. Bij de Spurs verdedigde Michel Vorm het doel. Eerste keus Hugo Lloris was ziek. Vincent Janssen mocht na een uur invallen bij de bezoekers.

Arsenal won met 3-0 in de Londense derby tegen West Ham United. Mesut Özil, Theo Walcott en Olivier Giroud kwamen na de rust tot scoren. Voor de ploeg van coach Arsène Wenger was het de eerste competitiezege in vier duels. Arsenal staat vijfde op de ranglijst met evenveel punten als nummer zes Manchester United.