06.04.2017 16:44

Schilder kijkt uit naar weerzien met NAC Breda

SC Cambuur gaat vrijdagavond op bezoek bij NAC Breda. Dat betekent voor Robbert Schilder een ontmoeting met de club waar hij in totaal 99 wedstrijden voor speelde. Schilder kwam drie seizoen uit in het shirt van NAC.

Schilder ziet uit naar het 'Avondje NAC'. "Het is een heel interessante wedstrijd. Het is een grote wedstrijd voor de Jupiler League", vertelt Schilder tegenover omroep LEO. Cambuur bevindt zich op een vijfde plaats en NAC vinden we terug op plek zeven met hetzelfde aantal punten. Het wordt een mooie eindsprint dit seizoen om de plaatsen voor de play-offs. "Als het goed is, gaan we binnenkort meer van dit soort wedstrijden spelen. In dat opzicht is dit wel een mooie test. Uiteindelijk speel je om te winnen en om doelstellingen te halen. Dat kunnen we de komende tijd doen, licht Schilder verder toe."

"Ik vind het een geweldig stadion en een trouw publiek", wil Schilder nog kwijt over NAC. De middenvelder blikt ook nog even kort terug op de wedstrijd van de ploeg uit Breda afgelopen weekend tegen VVV die met 4-0 werd gewonnen: "Dat geeft geen schrik, maar het maakt ons scherp." De wedstrijd NAC-Cambuur zal vrijdagavond om 20.00 aanvangen in het Rat Verlegh Stadion. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner