06.04.2017 17:46

Anastasiou wijzigt zijn basisopstelling flink

Roda JC Kerkrade komt donderdagavond tegen PEC Zwolle flink gewijzigd voor de dag ten opzichte van de wedstrijd van zondag tegen ADO Den Haag. De ploeg kent vijf nieuwe namen.

De Limburgers leverden in de Hofstad een wanprestatie en verloren daardoor met 4-1. Daryl Werker, Adil Auassar, Ognjen Gnjatić, Mitchel Paulissen en Mikhail Rosheuvel moeten dat allemaal met hun basisplaats bekopen. Het kwintet wordt vervangen door Frederic Ananou, Tom Van Hyfte, Mohamed el Makrini, Gyliano van Velzen en Simeon Raykov. Raykov maakt zijn debuut in de basis voor de Limburgers.

Tegenstander PEC wisselt maar op één positie ten opzichte van het toch ietwat teleurstellende gelijkspel van zaterdag tegen Excelsior. Ron Jans gunt Ryan Thomas een basisplaats in het Parkstad Limburg, waardoor Calvin Verdonk op de bank plaatsneemt.

De wedstrijd betekent voor beide ploegen voldoende. PEC heeft nog een reële kans om de play-offs voor Europees voetbal te bereiken, terwijl Roda ieder puntje nodig heeft in de strijd om lijfsbehoud. Eerder dit seizoen werd het in Overijssel nooit spectaculair en vielen er ook geen doelpunten. Of dat nu anders gaat, is vanaf 18:30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner