08.04.2017 16:39

Gudelj speelt gelijk tegen Chery in China

In de Chinese Super League speelden het Tianjin Teda van Nemanja Gudelj en Guizhou Zhicheng van Tjaronn Chery tegen elkaar. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Beide ploegen blijven middenmoters in China.

Tianjin komt maar moeizaam tot scoren bij de start van dit seizoen. In drie van de vier wedstrijden werd er geen doelpunt gemaakt. Ook tegen Guizhou bleef het doelpuntloos gelijk. De ploeg van Chery wacht daarentegen nog altijd op de eerste overwinning. Buiten Gudelj en Chery speelden er geen grote bekenden mee in het duel.

In Shanghai stonden er wel meer sterren op het veld. Hulk en Oscar (Shanghai SIPG) namen het op tegen Graziano Pellè en Papiss Demba Cissé (Shandong Luneng). De Braziliaan Hulk maakte het openingsdoelpunt, maar Cissé trok de stand vlak na rust gelijk. Shihao Wei kroonde zich tot matchwinner en bezorgde trainer André Villas-Boas de overwinning. Collega Felix Magath bleef met lege handen achter.

Koploper van China is nog altijd Guangzhou R&F. De ploeg van Dragan Stojković speelde zonder grote sterren tegen het Guangzhou Evergrande van Luiz Felipe Scolari. Paulinho, voormalig speler van Tottenham Hotspur, speelde de volledige wedstrijd mee bij Evergrande, maar maakte niet het verschil in de 2-2 eindstand.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner