09.04.2017 14:29

Update: Jørgensen toch op de bank, Kuyt start

Het is een lange tijd geleden dat Feyenoord bij PEC Zwolle een overwinning pakte. De laatste keer dat Feyenoord won was in 2003. Nu Feyenoord weer beschikt over Kongolo en Jørgensen lijkt een overwinning mogelijk.

Trainer Giovanni van Bronckhorst beschikt weer over Terence Kongolo en Nicolai Jørgensen. De spits viel vorige week uit tegen Ajax en deed niet mee in de ruime overwinning op Go Ahead Eagles van afgelopen woensdag. Kongolo die wel inzetbaar leek zal niet beginnen. Op de backposities staan bij Feyenoord Nieuwkoop en Nelom.

De andere Deense spits van vandaag is er niet bij. PEC Zwolle zal het moeten doen zonder de geschorste spits Brock-Madsen die dit seizoen al vijf gele kaarten opliep. Ook Feyenoord mist een paar spelers. Basaçikoglu en Rick Karsdorp zijn allebei nog niet inzetbaar voor de Rotterdammers. Vandaag speelt ook Dirk Kuyt niet. Op het middenveld staan bij Feyenoord vandaag Jens Toornstra, Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi.

Update 09-04-2017, 14:29

Vlak voor de start van de wedstrijd heeft trainer Giovanni van Bronckhorst een wijziging in zijn opstelling doorgevoerd. Niet Nicolai Jørgensen, maar Dirk Kuyt start bij de Rotterdammers. De clubtopscorer is tijdens de warming-up toch niet fit genoeg bevonden en neemt plaats op de reservebank.

De wedstrijd is vanaf 14:30 LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner