10.04.2017 11:05

Fer wil doemscenario met Swansea vermijden

Leroy Fer heeft nog zes wedstrijden te tijd om een doemscenario te vermijden. Zijn club Swansea City is nog altijd niet veilig en bij degradatie zou het de derde keer op een rij zijn voor Fer dat hij met een Premier-League club degradeert.

"Er zijn nog zes wedstrijden te gaan en we moeten elk duel ingaan met de intentie om te winnen. Aankomende zaterdag spelen we tegen Watford. Het gaat een lastig duel worden, maar we moeten positief blijven en zien te winnen", houdt Fer vertrouwen in de goede afloop op de officiële clubwebsite.

Voor Fer zou een eventuele degradatie de derde op een rij zijn in de Premier League. In 2013 koos de middenvelder om FC Twente te verlaten voor een avontuur bij Norwich City. Dat bleek geen succes te zijn. In zijn eerste seizoen degradeerde de club. Het gepromoveerde Queens Park Rangers klopte aan de deur en Fer besloot om daar zijn heil zoeken. Ook deze overstap was niet succesvol. Queens Park Rangers degradeerde waarnaar de oud-Feyenoorder naar Swansea City ging.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner