10.04.2017 13:45

Valencia neemt Zaza definitief over van Juve

Simone Zaza verkast definitief naar Valencia. De Italiaanse spits werd door de huidige nummer twaalf van de Primera División gehuurd van Juventus, maar zal aan het einde van het seizoen niet terugkeren naar Italië.

Zaza heeft in Spanje een contract tot de zomer van 2021 getekend. Naar verluidt kost de komst van de Italiaanse spits Valencia ongeveer veertien miljoen euro. De aanvaller werd sinds januari door Valencia gehuurd van Juventus, tijdens de eerste seizoenshelft speelde Zaza daarentegen op huurbasis in Engeland bij West Ham United. Zaza wist in de Premier League niet te imponeren, waardoor The Hammers besloten om hem tijdens de winter te laten gaan.

De Italiaan kwam in Engeland tot acht competitiewedstrijden namens West Ham United, maar scoren deed hij niet. Bij Valencia is Zaza een stuk succesvoller. Na veertien wedstrijden in de Primera División staat de Italiaan op drie doelpunten. Afgelopen weekend was de Italiaan eenmaal trefzeker tijdens het competitieduel met Granada CF (3-1 overwinning).

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner